DIAMOND 4*

ALL INCLUSIVE                                                                   

LIANI 3+*

ALL INCLUSIVE - ВО ЦЕНТАРОТ НА С.БРЕГ                                        

PERLA 3*

ALL INCLUSIVE !!!

(ДВЕ ДЕЦА до 12.99 год - БЕСПЛАТНО во апартман)

CONDOR 3*

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК-ПРВА ЛИНИЈА НА ПЛАЖА                

RYOR 3*

ПОЛУПАНСИОН/НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ALL INCLUSIVEВО ЦЕНТАРОТ НА С.БРЕГ