Артикли

ПАРГА

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТИ ДО 01.04

 

П А Р Г А

ПАРГА – Одалечена од Скопје 540 километри. Градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на 60 километри од Јанина, на Јонско море.Денес Парга е најпознатото летувалиште во таа област. Интересно за Парга е дека влече Kорени од античко време, а големи влијанија имаат и западната цивилизација и култура. Жителите се пријатни, во нивниот дух ќе го осетите големото вилајнието на венецијанска култура, британската прецизност и турската гостопримливост.  Денес Парга е комплетно летувалиште каде секој ќе пронајде по нешто за себе: две градски  плажи, долгото шеталиште покрај море, плажата Валтос- одалечена околу 20 мин. пешачење, плажата Лихнос, старата градска тврдина-која датира од 14 век, голем избор на еднодневни излети до островите Крф, Паксос, Антипаксос, Лефкада.  

Вила КРИСА & ТЕО се наоѓа на самиот влез во градот Парга, на 250 метри од градската плажа и 300 метри од центарот на Парга. Располага со трокреветни и четирикреветни комотни студиа со редовни легла, како и со дуплекс апартмани каде секоја соба има сопствена бања и кујна која е задничка. Секое студио со комплет опремена кујна, ТВ, балкон, бања, клима во цена и WiFi.

Термини:

25.05

01.06

08.06

15.06

22.06

01.07

10.07

19.07

28.07

06.08

15.08

24.08

02.09

11.09

18.09

Ноќевање

7

7

7

7

9

9

9

9

9

9

9

9

9

7

7

Вила КРИСА & ТЕО – ЦЕНА за пакет аранжман по особа за 7 или 9 ноќевања и превоз

1/2 стд.

80

95

110

115

165

180

200

220

229

229

229

200

170

110

95

1/3 стд.

89

100

115

120

175

190

210

230

239

239

239

210

180

115

100

1/4 стд.

95

110

125

130

185

200

220

240

249

249

249

220

190

125

110

1/4дуплекс

75

80

85

95

115

130

150

165

170

170

170

150

130

85

80

Вила КРИСА & ТЕО -   ЦЕНА за наем на студио за 7 и 9 ноќевања– сопствен превоз

1/2 стд.

100

125

145

165

260

275

330

370

385

385

385

330

270

145

125

1/3 стд.

110

135

155

175

280

295

350

385

400

400

400

350

290

155

135

1/4 стд.

120

145

165

185

315

345

375

410

430

430

430

375

320

165

145

1/4дуплекс

150

175

200

235

320

380

470

510

540

540

540

470

380

200

175

 

Вила Јота  се наоѓа на самиот влез во градот, на 250 метри од градската плажа и 300 метри од центарот. Располага со двокреветни студиа. Секое студио е со комплет опремена кујна, ТВ, балкон, бања, паркинг и WiFi.

клима се доплаќа 5 евра на ден.

Термини:

25.05

01.06

08.06

15.06

22.06

01.07

10.07

19.07

28.07

06.08

15.08

24.08

02.09

11.09

18.09

Ноќевање

7

7

7

7

9

9

9

9

9

9

9

9

9

7

7

Вила ЈОТА – ЦЕНА за пакет аранжман по особа за 7 или 9 ноќевања и превоз

1/2 стд.

89

100

115

120

175

190

210

230

239

239

239

210

180

115

100

Вила ЈОТА - ЦЕНА за наем на студио за 7 и 9 ноќевања – сопствен превоз

1/2 стд.

110

135

155

175

280

295

350

385

400

400

400

350

290

155

135

 

Вила Омбрета се наоѓа во центарот на Парга. Комплексот посердува базен, располага со двокревети и трокреветни студија, распоредени на приземје, први и втори кат. Студиата се опремени со мини кујна, фрижидер, ТВ, купатило, балкон, клима- со доплата 5евра на ден, WiFi.

 

Термини:

25.05

01.06

08.06

15.06

22.06

01.07

10.07

19.07

28.07

06.08

15.08

24.08

02.09

11.09

18.09

Ноќевање

7

7

7

7

9

9

9

9

9

9

9

9

9

7

7

Вила ОМБРЕТА – ЦЕНА за пакет аранжман по особа за 7 или 9 ноќевања и превоз

1/2 стд.

89

100

120

125

180

195

215

235

245

245

245

215

185

165

109

1/3 стд

95

110

125

130

185

200

220

240

250

250

250

220

190

170

120

Вила ОМБРЕТА - ЦЕНА за наем на студио за 7 и 9 ноќевања – сопствен превоз

1/2 стд.

110

135

155

175

295

320

350

400

400

400

400

350

295

255

155

1/3 стд.

120

145

165

185

315

345

375

430

430

430

430

375

320

270

170

 

ПОПУСТ -10% ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ ДО 01.04.2015