За Скобул

Т.А. Скобул Интернационал е агенција која претендира на исполнување целосен сервис на секој поединец или група што бара одреден вид наши услуги, главен критериум во работата ни е складноста на односот цена-квалитет.

Целта ни е да му овозможиме на нашиот клиент професионален однос,квалитет и сигурност.

Нашето мото е:

За долго пријателство и пријатни мигови!!!

Носители сме на лиценца А од 27.11.2007 година.